Nyheter

Statusuppdatering | 17 december 2015

Det var längesen jag skrev här nu. Mycket har hänt sen i mars. Förutom att jag är styrelseledamot i Funkibator, så fick jag i juni 2015 en anställning som projektassistent på 25% och fortsatt praktik på 25%. På resterande 50% är jag sen i april eller så sjukpensionär och det har varit en stor befrielse, både ekonomiskt och själsligt. Sen dess har jag arbetat aktivt med distanskursen “Funktionsnedsättning i det nutida samhället” som Funkibator håller i samarbete med Grimslövs folkhögskola. Efter årsskiftet får jag fortsatt anställning och dessutom till fullo på 50%. Då kommer jag vara bland annat ansvarig för sociala medier på Nätverket SIP och en massa annat trevligt. Mer uppdateringar kommer senare.

Uppdatering |7 Februari 2015

Jag har nu varit på Nätverket SIP i två månader. När jag hade mitt uppföljningsmöte så fick jag förlängd praktik i ytterligare 3 månader. Just nu är jag “utlånad” till Globala Kronoberg i 4 veckor och vecka 7 blir min sista i den verksamheten. Sedan så ska det hända mer spännande grejer som har med djur att göra, och särskilt hundar samt att jag ska praktisera några dagar på Tiger Hundcenter. Jag har också formulerat en insändare om Nätverket SIP från mitt egna perspektiv och jag hoppas att den blir publicerad i massa olika medier i Kronoberg inom den närmsta tiden.

Uppdatering |December 12 2014

Första veckan på Funkibator är nu avslutad och allt har gått mycket bra. Jag är väldigt nöjd med allt, och jag trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna hitta en så pass bra arbetsplats som uppfyller alla krav jag har. Det är helt fantastiskt. Nu hoppas jag bara på att det fortsätter så här bra, och att jag får förlängt i minst 2 månader till i Januari, och att det sedan blir en anställning någonstans inom nätverket SIP efter det.

Uppdatering | 27:e november 2014

Jag har nu fått en praktikplats på Funkibator, som är en del av nätverket SIP. Det ska bli riktigt roligt att få testa sina kunskaper och se vad jag går för efter 4 års studier och fokus på personer med funktionsnedsättningar och arbetsmarknaden. Den 8:e december är det dags och till en början ska jag vara där en månad. Sen får vi se hur det fortsätter.